2013-04-14 Viktig information

2013-04-14 Viktig information

– För att vi enkelt och snabbt ska kunna nå ut  med information till alla medlemar ber vi om hjälp att uppdattera era e-post adresser och telefonnummer. Gå in under kontakt och skicka in korrekta uppgifter.

– Vi kommer under våren att städa ur och rensa förrådet bredvid klubbstugan samt förrådet nere vid kranen. Vi kommer att slänga mycket vid utrensningen så för Er som har saker som ska vara kvar, vänligen märk upp dem med namn.

– Vi har många nycklar på vift som vi inte har koll på. För att få koll på detta kommer vi att byta lås på klubbstugan och förrådet. Nya nycklar kvitteras sedan ut av Jan Eriksson. Bytet av lås kommer ske under sommaren.

9 thoughts on “2013-04-14 Viktig information

 1. Ahmed

  Nej har jag inte gjort men det var tydligen 1dm is pe5 sjf6n i pe5hlsbenning:Dse5 jag tcyker den borde ha frusit ihop f6verallt nu utom e4lven de5:)

 2. crossfitcamplejeune.org

  Hej! Brukar kika in här och kolla hur det går. Är så kul att läsa om Loovis och jämföra med Dino som inte verkar hitta på lika mycket hyss som syrran :)! Dino har också en väldig förmåga att hålla fokus trots störningar. Det har tydligt märkts på valpkursen där han faktiskt är den som, hittills i alla fall, helt klart klarar av att hålla fokus bäst trots diverse störningar. Har egentligen inte fattat hur duktig han är på det förrän vi var på brukshundsklubben för första gången (vi har tidigare varit inomhus på ett annat ställe) och de andra valparna hade väldigt svårt med kontakten medans Dino gick super! Hoppas på att det håller i sig och att inte matten sabbar nått! :0. Däremot så är det mindre bra med den passiva delen… hmm… de andra valparna sitter/ligger lugnt medans han gärna velat bitar,skälla, gnälla och göra allt för att det ska hända nått! Varför ska man sitta och glo när det är så mycket roligare med den”uppdrag”?!! :).

 3. http://getaquotesaveonauto.com/breeze-hits.html

  Strömmen 14-15/9.Till helgen är det dags att göra det sista rycket i Strömmen. Vi behöver som vanligt hjälp av våra medlemmar (även icke-medlemmar är välkomna). Vi hoppas på stor uppslutning för visst vill också DU kunna säga att du värnar om den öländska havsöringen? Nedan ser du arbetsstyrkan för de båda dagarna, listan hoppas vi kunna fylla på under veckan, maila ditt namn och vilken tid du kan ställa upp till eller . Det optimala vore att vi blev 10-15 man per dag. Samling vid kyrkan i Gärdslösa 08.00.Lördag:Lasse 8-16Palle (traktor) 8-16Stickan 8-16Andreas 8-15Michael Ingard 8-16(Hasse Hehner 8-12?)Erik Lundgren 8-12Söndag:Lasse 8-16Palle 8-16Stickan 8-16Andreas 8-15Hasse Hehner 8-12(Christian Karlsson 9-16)(Martin Johansson 9-16)

 4. http://wwwonlinecollegesnet.com/florida-colleges/lake-worth

  Vafan, ska vi försöka satsa på lite ismete vid klubbstugan på lördag? Vet inte hur isen ser ut men med tanke på kylan så borde det ha frysit ihop tillräckligt. Tyvärr så hinner jag inte ut och reka imorgon heller. Vi kan ju putta Lé Knitz framför hos med en pinne så kan han vara observatör.Team Erixon kan ju hänga på de med om de är sugna? Det är nog bra för din blotta att du inte blir helt insyltad i spelartruppen. En av poängerna med att surfa hit och läsa är ju känslan av att du är ”en vanlig supporter”, låt vara med ovanligt stort engagemang. Blir du för tjenis med diverse högdjur faller den biten bort lite.Fortsätt med bloggandet och var så ofta du kan våra ögon och öron på Karlberg!Synd att du inte kikade förbi på signeringen! Den blev lyckad. Både Tommy och Nebojsa var nöjda, liksom förhoppningsvis de 30-talet personer som tog chansen till en liten pratstund med ikonen och bollgeniet Nesh…

 5. Pingback: high pr dofollow web 2.0 sites

 6. Pingback: viagra