2013-04-21 Våren är i Tåtorp

2013-04-21 Våren är i Tåtorp

130420-5667

4 thoughts on “2013-04-21 Våren är i Tåtorp

  1. Vale

    Tjena Bjf6rn,Det var ingen de5lig komplimang att bli je4mff6rd med Tolkien, hehe. Tack se5 mykcet ff6r det. Tyve4rr me5ste jag dock se4ga att ett prelimine4rt datum runt jul inte riktigt ste4mmer. Fre5n och med att jag skickar in manuset e4r det upp till ff6rlaget om hur le4nge det drf6jer till utgivning, och de brukar vilja se4tta releasedatumet ganska le5ngt fram se5 att de kan vara se4kra pe5 att lyckas med det. Men visst, visst, det KAN bli till jul. Det hoppas jag ockse5 =)Trevlig sommar pe5 dig sje4lv!/Henrik

  2. best buy on levitra

    Jag förstår att det var ett initiativ av Socialdemokrater, och konstigt vore det väl annars?Det kanske inte fanns något alternativ 1999 men nu kan man ju säga att det verkligen finns det, eller hur?En sak som är trist gjort av detta företag är att S-info och de nya ”S-bloggare” ger ett sken av att representera det Socialdemokratiska partiet, vilket det inte gör.Det borde framgå tydligare att detta är helt fristående från den centrala organisationen, kolla bara på logotyper och teckensnittet som används. Det står ingenstans att S-info och S-bloggare är ett initiativ från ett fristående företag eller en lokal förening, som inte har någon koppling till det som jag betalar min medlemsavgift till. När nätverket för s-bloggare lanseras nu till hösten kommer jag självklart att ansluta mig till det nätverket.