2013-05-25 Klubbfest med grill

Tack för en magisk sommarkväll.
Vi hade en dålig uppslutning om man kollar till antal medlemmar.
Men ”Vi hade i alla fall tur med vädret”. Vi hade en otroligt skön kväll tillsammans där vädret var på vår sidan.
Så nu säger vi välkommen till sommaren och tack till alla som kom.
Lite bilder från klubbfesten.

 

67 thoughts on “2013-05-25 Klubbfest med grill

 1. Jiji

  Tack sje4lv ff6r att du ser bloggandet som ett se4tt att le4ka genom att skirva av dig.Ff6r dina fina kommentarer hos mig och ff6r all gle4dje du sprider trots din ve4rk.Visst har ve4l bloggens bakgrund ljusnat en aning?Ett av me5nga steg i re4tt riktning pe5 din resa :)Kramar Milla

 2. bestinsurancequotesfree.net

  Hej Tova,Självklart svarar jag på sådana frågor också. Hur det är att vara författare? Bäst. Det var min dröm också, så man kan inte klaga när man har uppnått det =)Som författare har man inte månadslöner eftersom man inte är anställd av någon. Man skriver kontrakt med förlag för böcker som ska ges ut, och i samband med det får man i regel ett förskott. Intäkter efter det består av royalty (alltså en del kakan från försäljningen) som man får i en klump en gång om året.Under redigering har man 100% beslutsfattande, eftersom det är författaren som äger texten. Om man vill ha ett stavfel på ett ställe så har man det. Men så går det naturligtvis inte till, utan det är ett samarbete mellan förlag och författare. Båda parter vill ju att boken ska bli så bra som möjligt. Med omslaget är det däremot tvärtom. Det är förlaget som har beslutsfattandet där. Har man tur så får man vara med och påverka.Bonnier-Carlsen har varit jättebra för mig. I och för sig har jag ingenting att jämföra med =)Hoppas att det svarade på dina frågor. Vill du veta mer är det bara att skriva fler inlägg.MvhHenrik

 3. levitra.com

  Hej Henrik!Mycket goda nyheter att Blodsarvet del 3 är på gång. Faktum är att jag började läsa trilogin av en slump då jag plockat upp första delen Krigarhjärta när jag praktiserade på Myrorna för över ett år sen. Har dock inte öppnat den förrän lite mer än en vecka sen, men nu är både Krigarhjärta och Isöhäxan utlästa! Lånade Isöhäxan från biblioteket för tre dagar sen och har sen dess sträckläst ut den över helgen, blev färdig igårkväll. Jag är imponerad måste jag säga, de är väldigt välskrivna. Då menar jag inte det som att annan svensk fantasy skulle vara dålig som andra nämnt, utan de är helt enkelt välskrivna. Jag fångades verkligen in i historien, den är både spännande, rolig, hemsk osv. Ser mycket fram emot att läsa del 3, och att ”Profeten”.. dör. Mina förhoppningar där på slutet förstås.Hursomhelst, hoppas det går bra för dig med del 3 så håller jag utkik efter den i bokhandeln! Ha det toppen!/Samuel

 4. http://wwwonlinecollegesnet.com/pennsylvania-colleges/cresson

  Jag börjar med att säga: Tack..! Det här är en underbar sammansättning av realitét och fantasi. Du har lyft fantasygengren miltal. Att anknyta så mycket som du gör till det verkliga och historiska, men ändå lägga in det där lilla pirret av fantasy i helheten. De här är mesterverk som jag liksom de tidigare som kommenterat längtar efter uppföljningen och summeringen av Krigarhjärta och Häxan. Jag försökte mig på en fantasy-serie en gång i tiden, men den blev aldrig utläst. Det berodde, för min del, på att den svävade iväg så till den grad att min tappade känslan för den. Det är underbart att få läsa det som du skrivit då du håller en fast mellan pärmarna som få författare lyckas med. Lycka till med trean. (Det är inte alls med egoistisk tyngdpunkt..!) Tack ännu en gång för att du började skriva böcker. Du svängde rätt, då du vred på ratten och ändrade riktning.

 5. Pingback: oakley gascan small

 6. Pingback: URL

 7. Pingback: replica ray ban eyeglasses frames

 8. Pingback: replica ray ban cats 1000

 9. Pingback: replica oakley frogskins

 10. Pingback: replica ray ban 3183

 11. Pingback: fake oakley juliet

 12. Pingback: fake oakley oil rig

 13. Pingback: oakley oil rig sale

 14. Pingback: discount oakley juliet

 15. Pingback: fake oakley gascan

 16. Pingback: discount oakley frogskins

 17. Pingback: discount oakley oil rig

 18. Pingback: replica ray ban 4151

 19. Pingback: fake oakleys

 20. Pingback: replica oakley gascan

 21. Pingback: ray ban jr

 22. Pingback: [plumber allentown pa] [plumbing repair] [click here] [more info] [leaky pipes fixed] [plumbing repair bethlehem pa] [best plumber around] [

 23. Pingback: seo services

 24. Pingback: locksmith

 25. Pingback: Florence A. Smallwood

 26. Pingback: escarpin louboutin

 27. Pingback: chaussures louboutin pas cher

 28. Pingback: louboutin pas cher

 29. Pingback: chaussures louboutin

 30. Pingback: asics running mujer

 31. Pingback: escarpins louboutin

 32. Pingback: chaussure louboutin

 33. Pingback: asics running hombre

 34. Pingback: louboutin 37

 35. Pingback: louboutin 37 pas cher

 36. Pingback: asics padel

 37. Pingback: zapatillas asics

 38. Pingback: nike blazer pas cher

 39. Pingback: louboutin pas cher

 40. Pingback: asics running

 41. Pingback: Fake Oakley Mars

 42. Pingback: Fake Oakley Speechless

 43. Pingback: fake RB3362

 44. Pingback: clarisonic

 45. Pingback: clarisonic

 46. Pingback: clarisonic

 47. Pingback: fake RB3466

 48. Pingback: clarisonic

 49. Pingback: Fake Oakley Jury

 50. Pingback: clarisonic

 51. Pingback: clarisonic

 52. Pingback: nike free run 3.0

 53. Pingback: Fake Oakley Gascan

 54. Pingback: clarisonic

 55. Pingback: clarisonic

 56. Pingback: Fake Oakley Razrwire NBT

 57. Pingback: www.warrock.ph/?id=492

 58. Pingback: www.mercs.ph/?id=115

 59. Pingback: louis vuitton outlet

 60. Pingback: http://hiendcorner.pl/?p=9212

 61. Pingback: hollister sale uk

 62. Pingback: jordan 9 charcoal Online For Cheap