120804-8156

8 thoughts on “120804-8156

 1. Jess

  Officiellt fre5n 15.00 men 16.00 e4r mer realistiskt. 2/10 kmmoer jag runt 16.30 pe5 grund av jobbet men andra kmmoer att vara de4r tidigare. Vi spelar normalt till runt 20-21 beroende ne4r det e4r naturligt att sluta och vad folk ska gf6ra ne4sta dag.

 2. http://edsupportonline.net/faq.html

  Jag förstår att det var ett initiativ av Socialdemokrater, och konstigt vore det väl annars?Det kanske inte fanns något alternativ 1999 men nu kan man ju säga att det verkligen finns det, eller hur?En sak som är trist gjort av detta företag är att S-info och de nya ”S-bloggare” ger ett sken av att representera det Socialdemokratiska partiet, vilket det inte gör.Det borde framgå tydligare att detta är helt fristående från den centrala organisationen, kolla bara på logotyper och teckensnittet som används. Det står ingenstans att S-info och S-bloggare är ett initiativ från ett fristående företag eller en lokal förening, som inte har någon koppling till det som jag betalar min medlemsavgift till. När nätverket för s-bloggare lanseras nu till hösten kommer jag självklart att ansluta mig till det nätverket.

 3. cheapautoinsurance.com

  ”Visste inte att du är mot privata företag” – står det någonstans i mitt inlägg att jag är emot privata företag!? Jag är emot företag som ger sken av att vara något annat… När jag gick med i nätverket, trodde jag att det var nätverket för s-bloggare, alltså det nätverk som kommer centralt från partiet. Nu har jag fått vetskap om att det nätverk jag gått med i, inte är det ”centrala” nätverket, utan just är från grundaren/grundarna av s-info (och med i bilden fanns något om en modellagentur, stämmer det?. Det s-nätverk som jag vill gå med i, har ännu inte lanserats…

 4. Pingback: find locksmith

 5. Pingback: viagra

Lämna ett svar