2013-05-25 Klubbfest

7 thoughts on “2013-05-25 Klubbfest

  1. Davey

    Tja du efterfre5gade en salikg diskussion. Jag kan inte ge4rna veta om dina ff6rhe5llanden eller diskutera om dem om inte du informerar mig, eller hur? De4rff6r pratar vi generellt eller hur JAG har vunnit.Jag leker inte f6verdomare och e4r inte alls intresserad av ditt liv egentligen. DU kom hit och bf6rjade diskutera att jag minsann inte kan uttala mig om dig och din resve4g. Du sf6kte upp min blogg och bf6rjar nu att bli mer och mer spydig pch kallar mig ff6r e4n det ena e4n det andra. Maria, kanske ska du te4nka lite och inte Sd6KA upp mig ff6r att se4ga att jag har fel i ditt fall och sen inte informera mig.Andas lite. 🙂

  2. wwwcarinsurancequotescom.com

    Hej Tova,Självklart svarar jag på sådana frågor också. Hur det är att vara författare? Bäst. Det var min dröm också, så man kan inte klaga när man har uppnått det =)Som författare har man inte månadslöner eftersom man inte är anställd av någon. Man skriver kontrakt med förlag för böcker som ska ges ut, och i samband med det får man i regel ett förskott. Intäkter efter det består av royalty (alltså en del kakan från försäljningen) som man får i en klump en gång om året.Under redigering har man 100% beslutsfattande, eftersom det är författaren som äger texten. Om man vill ha ett stavfel på ett ställe så har man det. Men så går det naturligtvis inte till, utan det är ett samarbete mellan förlag och författare. Båda parter vill ju att boken ska bli så bra som möjligt. Med omslaget är det däremot tvärtom. Det är förlaget som har beslutsfattandet där. Har man tur så får man vara med och påverka.Bonnier-Carlsen har varit jättebra för mig. I och för sig har jag ingenting att jämföra med =)Hoppas att det svarade på dina frågor. Vill du veta mer är det bara att skriva fler inlägg.MvhHenrik