Förarbeviskurs arrangeras av klubben – VÄLKOMMEN!

FÖRARINTYG FÖR FRITIDSBÅT

KURS

Förarintyg för fritidsbåt kallas även i folkmun för förarbevis. Förarintyget är ett intyg om att innehavaren visat sig ha teoretiska kunskaper om att föra fritidsbåt inomskärs och i skyddade vatten samt hur man visar gott sjömanskap. Välkommen att boka din plats på kursen som kommer att hållas av Göran Hagmyr och anordnas av TÅTORPS BÅTKLUBB.

Vi träffas i Tåtorp (klubbstugan) kl. 09.00 den 22 april 2017. Klubben bjuder på fika och lunch under dagen. När kursen avslutas kl. 16.00 har Göran gått igenom kursbokens innehåll och instruerat i hur man arbetar med sjökort, passare och kompass. I samråd med kursdeltagarna kommer ett examinationstillfälle att fastställas och deltagarna är då välkomna att efter självstudier skriva det prov som fodras för att få förarbeviset utfärdat.

Priset för kusen är 1000 kr (1300 kr för icke medlemmar) då ingår allt material samt fika och mat under kursdagen.

Anmäl dig senast 12 April till sofia@magnolialaw.se, samma adress gäller vid ev frågor.

Hoppas att vi ses!

Styrelsen – Tåtorp Båtklubb.