Vi behöver DIN hjälp

Hej Medlem – vi behöver din hjälp!

Som många av er säkert sett så har AB Göta Kanalbolag under våren färdigställt en fin uppställningsplats för husvagnar och husbilar intill gästhamnsbryggan i Tåtorp, vi räknar med många besökare.

Båtklubben har under sommaren 2017 ansvaret för att ta upp avgifter för dem som väljer att gästa vår fina plats. Intäkterna kommer att tillfalla båtklubben, så när som på en liten avgift som kanalbolaget behåller själva. Vi hoppas genom detta få träffa många glada Tåtorps-besökare och dessutom få ett tillskott till vår kassa.

Nu behöver vi DIN hjälp! Vänligen kontakta Hans-Åke enligt nedan och ange vilka dagar du kan ansvara för att avgiften samlas in. Vi hoppas att ni alla förstår vikten av att vi hjälps åt med detta. Hans-Åke ger ytterligare information vid kontakt.

Ha nu en riktigt härlig sommar.

Vi ses i Tåtorp!

Kontakt: